Kapal Bunga Raya 1..

hfgi

Aku nak mulakan cerita aku tentang apa yang berlaku sejak 26.7.2011..pa yang berlaku adalah..my hubby dah nak nek kapal dah ari jumaat nie...dah b4 tu aku dgn dia gaduh...tau pulak cerita nie time aku baru balik dari kerja...mmg aku terkejut gila2 la dah la aku tau kata dia nak nek kapal tu pun waktu maghrib...aduhai...mau jiwa kacau aku time tu...sakit jiwa...time tu jugak aku teyak depan mak dan cik idah aku..teyak sampai teresak2 jugak la...malu pulak rasanya...hahahhahahah...tapi dah betol aku bto2 tak thn time tu...jantung aku rasa mcm nak pecah pun ada time tu bca msg dari dia...gtau aku yang dia nak nek kpl...dah la nek kapal BUNGA RAYA 1...sebenarnya kawn dia yang ptut naik nie kawan dia yang petik nama dia...mmg aku benggang la jugak...geram nak marh...semua da la....tapi tak pa la aku sbr sebentar...aku pun tnggu la sampai esok arinya....dia bgtau pulak kata dia tak nek lagi myb lepas raya dia nek...pergh!!!!mmg aku rasa mcm nak lompat semua da la...time tu...seronok sebab dapat raya lgi tahun nie bersama dia...tak da la jiwa kacau sangtkan...aku sentiasa mendoakan dia dimurahkan rezeki setelah dia tolak rezeki yang datang nie...moga lepas raya nie dia dapat nek kpl...amin....

Terima Kasih CINTA...mmmmuah.. :)


Dah nak mula dah strt cita nie...hahahha..cian ko blog ari2 kalau boleh semua aku nak kongsi dengan ko...
ari nie aku nak cerita keseronokkan aku keluar dengan cinta aku...wah tiba2 panggil cinta tau..
so sweet...
ari dapat jugak lepak sama2 walaupun tak lama...
kami kuaq pun dah kol bpa dah...lepas tu pk nak g minum lak...
masing2 pk tak nak minum kat bunger cafe dah sebab dah bosan so kena cri port lain la..
tiba2 cinta terpikir nak g FATIN CONER  pekena cendol...
best gak pekena cendol waktu petang...aku pun apa lagi drive la keta menuju ke tempat yang dirancang..
dalam perjalanan tu mcm2 la kami gosip...
kami dua nie patang jumpa da ja gosip nak cerita..hot222....!!!
hahahahhaha..
tu la laki bini...kuat bergosip dan gelak kuat..
dah sampai ja kami kat FATIN CONER tu sambung lagi gosip yang tak abih tadi dalam keta..
lepas kami oder cendol...mcm besa la aku suka makan cendol biasa ja cinta makan cendol laici..
dah dapat cendol tu berembut lak cendol...walaupun cendol yang sama cuma tak da laici ja...
saja la kami dua nie gila ckit..
abih ja makan mula la kami ngarut cerita bab burung...hahahahah..
cinta bela burung pak mid sekrang kira kalau jumpa tu asyik cerita burung dengan ayam...
tu ja la...dah tu kami gelak...
gelak bukan pelan2 gelak style kuat dah tu hentak kaki...
gilakan...dah tu mula tak yah kira la mencarut sna sni...pakat lepas ja kata...tak da tapis2 ye..
time kami dua gila2 la jadinya...
walaupun sat ja jumpa tapi puas hati sebab dapat kauq dengan cinta dan dapat tengok dia gelak..
hehehehhehe...
cinta terima kasih sebab dah kuaq dengan ayang...
terima kasih sebab dah uat petang kita penuh dengan gelak ketawa..
terima kasih jugak sebab teman ayang makan cendol walaupun ayang yang belanja cinta..
hehehehe..
cinta terima kasih banyak2 sebab hadir dan temani ayang...
ayang sayang cinta sepenuh jiwa ayang..
janji!!! mmmmmmmuuuuaaaahhhh... :)

luv u so much cinta!!